DoeEindhoven
MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 9,0 BEKIJK ALLE REVIEWS 464
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 040 231 90 52 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema
FILTEREN
FILTER SLUITEN
MIJN PLANNING
  • Meer dan 50 activiteiten
  • Uitjes voor elk budget
  • Professionele begeleiding
  • Binnen 24u een offerte

Teamuitje Eindhoven

Ga jij binnenkort als teamuitje een dag naar Eindhoven en zou je daar graag een leuke teambuilding activiteit doen? Bij DoeEIndhoven vind je de allerleukste activiteiten om te doen tijdens een teamuitje in Eindhoven. Met een spannend spel waarbij je opdrachten uitvoert in het centrum van Eindhoven leer je elkaar op een andere manier kennen, heb je een onvergetelijke middag en werk je meteen aan de teambuilding.


Kies uit verschillende teambuilding activiteiten voor je teamuitje in Eindhoven

De escape room is uitgegroeid tot misschien wel een van de bekendste vormen van teambuilding. Daarom mogen de twee escape rooms die Eindhoven rijk is niet ontbreken uit ons aanbod aan teambuilding activiteiten. Ook bieden wij verschillende spellen die je in de stad speelt. Kies uit spellen zoals ‘The Phone, ‘Da Vinci Code’ of ‘Crazy 88’. Wil je liever iets doen dat minder actief is? Diverse van onze spellen zijn ook te spelen terwijl je geniet van een smakelijk diner.


Zo maak je het teamuitje nóg leuker

Tijdens een leuke activiteit neem je het op tegen je teamgenoten of collega’s. Wie is het snelste, beste en creatiefste? Werk samen om de andere teams te verslaan. Wie van jullie gaat er met de prijs vandoor? Tijdens de teambuilding activiteit maak je allerlei gekke situaties mee. Logisch dat je hier achteraf uitgebreid over wilt napraten met de rest. Hoe leuk is het dan om na de teambuilding activiteit samen te gaan dineren? Of wat dacht je van een borrel? Het is mogelijk wanneer je kiest voor een van onze arrangementen.


Plaats vandaag nog je reservering

Weet jij al welke teambuilding activiteiten je wilt gaan doen tijdens je aankomende teamuitje in Eindhoven? Je reserveert eenvoudig via onze website. Voor meer informatie over onze activiteiten of wanneer je een programma op maat wilt samenstellen, mag je ons altijd bellen. Wij zijn te bereiken via 040 231 90 52.

Contact

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag:
Verzenden
203 uitjes gevonden
Filter de uitjes
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte