Eindhoven
Sportieve fun
Reset

In Eindhoven boek je jouw ideale sportieve uitje 

Wil je graag een uitje waar je actief bezig bent en de stad leert kennen? Dan pak je een van onze steppen of ga je een wandeltocht maken met een van onze routekaarten op zak. Om het uitje wat spannender te maken, kun je er ook een speurtocht van maken, die ook op de step mogelijk is. Sportief bezig zijn, zodat je achteraf een leuke dag hebt gehad met een voldaan gevoel!

18 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Maak er een sportief dagje uit van!

Ook voor een sportieve activiteit met je collega's, vrienden, familie of je vereniging ben je bij ons op het juiste adres. De highlights van Eindhoven hoef je niet per se te bezoeken tijdens een stadswandeling, maar kan natuurlijk ook op een sportieve manier. Zo hebben we verschillende wandel-, step-, solex- en fietstochten uitgezet door de binnenstad. Wij zorgen voor een route op papier en jullie zorgen zelf voor de gezelligheid onderweg. 


De meeste routes zijn ook uit te breiden met een extra spelelement door van de route een speurtocht te maken. Natuurlijk hebben we aan het eind van de speurtocht een prijs voor het winnende team om jullie fanatisme te belonen.


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Da Vinci Code in Eindhoven
"Geweldig we hebben een top dag gehad. we hebben het met bedrijfs uitje gedaan."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes