Outdoor activiteiten Eindhoven

Outdoor uitjes in Eindhoven voor iedereen

Ontdek onze buitenactiviteiten. Voor families bieden we speurtochten en interactieve citygames aan. Voor bedrijfsuitjes zijn er spannende citygames, solextochten, The Great Company Battle en ganzenborden. Vrijgezellenfeesten kunnen genieten van step-kroegentochten, Hunted citygames en "Wie is de...? Eindhoven". Ervaar samen een dag vol plezier en avontuur.

Uitjes in de buitenlucht voor families

Geniet samen met het gezin van onze leuke activiteiten in de buitenlucht. Ontdek de natuur tijdens een speurtocht op de fiets, step of te voet, waarbij je onderweg opdrachten uitvoert en aanwijzingen oplost. Of verken de stad met onze interactieve citygame, waarbij je verschillende locaties bezoekt en opdrachten uitvoert met behulp van een smartphone of tablet. We bieden ook uitjes aan geschikt voor kinderen.

Outdoor uitjes voor een bedrijfsuitje en teambuilding

Neem deel aan spannende citygames waarbij je de stad verkent en uitdagende opdrachten uitvoert. Stap op een nostalgische solex en verken de omgeving op een unieke manier. Ga de strijd aan tijdens The Great Company Battle, een uitdagende en interactieve teamcompetitie. Of kies voor een klassiek spel met een twist en speel levensgroot ganzenborden in de buitenlucht.

Buiten uitje voor een vrijgezellenfeest

Ga op avontuur tijdens een step kroegentocht, waarbij jullie per step de stad verkennen en verschillende gezellige kroegen bezoeken. Of ervaar de spanning van een Hunted citygame, waarbij jullie als een team moeten zien te overleven in de stad terwijl jullie opgejaagd worden. Speel de hilarische en interactieve citygame "Wie is de...? Eindhoven", waarbij jullie opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden om erachter te komen wie de mysterieuze persoon is.

Outdoor uitjes in Eindhoven
Vrijgezellenfeest in Eindhoven buiten

Outdoor activiteiten combineren in Eindhoven

Je kunt onze outdoor uitjes ook makkelijk combineren met elkaar. Of maak er een arrangement van met wat eten en drinken. We hebben samenwerkingen met veel restaurants door de stad, zodat we een hele dag kunnen vullen.

Indoor uitjes in Eindhoven

Ontdek ook onze indoor activiteiten in Eindhoven, voor als het regent. Beleef spanning en sensatie in onze escape rooms, geniet van een intrigerend murder mystery dinner, of test je kennis tijdens een gezellige pubquiz. Ervaar samen met vrienden, familie of collega's een onvergetelijke dag vol avontuur en gezelligheid binnen.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
The Great Company Battle in Eindhoven
"We hadden met ons team van 42 personen een geweldige middag. Leuke opdrachten, andere groepen uitdagen, valstrikken leggen, competitie en ook veel gelachen. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes