VR Game Eindhoven

VR spel Eindhoven

Een VR-experience biedt interactieve simulaties in virtuele omgevingen via speciale headsets en controllers. Onze VR-escape room, Casa De Papel, laat je de spanning van het bankroversleven ervaren, geïnspireerd op de Netflix-serie. Los samen puzzels op in VR en in het echte leven om het Spaanse Muntgebouw te beroven. Durf jij de uitdaging aan? Combineer het spel met een diner voor een complete avond uit.

Wat is een VR-experience?

Een VR-experience is een interactieve simulatie in een virtuele omgeving, waar gebruikers via speciale headsets en controllers worden ondergedompeld. Deze ervaringen zijn avontuurlijk en leuk, vaak beschikbaar in VR center, waar geavanceerde technologieën worden gebruikt om de ervaring zo echt mogelijk te maken.

Onze vr escape room

Welkom bij onze VR-escape room, Casa De Papel! Beleef met vrienden, collega's of familie de spanning van het bankroversleven, geïnspireerd op de Netflix-serie. Los samen puzzels op in zowel VR als in het echte leven, terwijl je het Spaanse Muntgebouw probeert te beroven van miljoenen euro's. Samenwerking, snelheid en creativiteit zijn essentieel om als eerste te ontsnappen. Durven jullie de uitdaging aan?


Daarnaast bieden we de mogelijkheid om het spel te combineren met een diner, voor een complete en spannende avond uit.

Veel gestelde vragen VR spellen Eindhoven

Een VR game is geschikt voor groepen van 12 tot 100 personen, ideaal voor vrienden, families en collega's die op zoek zijn naar een spannende ervaring. Vergelijkbare uitjes zijn escape rooms en citygames, beide bieden uitdaging en interactie voor groepen die op zoek zijn naar avontuur.

Voor hoeveel personen is een VR game mogelijk?

Een VR game kan worden gespeeld met groepen van verschillende groottes, variërend vanaf 12 mensen tot wel 100 personen. Of je nu met een kleine groep vrienden of een grote groep collega's of familieleden wilt spelen, er is genoeg ruimte voor iedereen om deel te nemen aan de ervaring. Ben je met minder dan 12 personen? Dan is dat geen probleem, de prijs is echter vanaf 12. 

Hebben jullie ook vr games in andere steden?

Ja zeker, naast Eindhoven bieden we vr games aan in diverse steden aan zoals Den Bosch en Nijmegen

Voor wie is een VR game geschikt?

Een VR game is geschikt voor een breed publiek, waaronder vriendengroepen, families, collega's en zelfs individuen die op zoek zijn naar een unieke en spannende ervaring. Het is ideaal voor mensen die houden van interactieve en uitdagende activiteiten, ongeacht hun leeftijd of ervaringsniveau met gaming.

Wat zijn vergelijkbare uitjes?

Vergelijkbare uitjes zijn onder andere escape rooms en citygames. Escape rooms bieden een uitdagende en meeslepende ervaring waarbij spelers puzzels moeten oplossen om te ontsnappen uit een afgesloten ruimte. Citygames zijn interactieve spellen die plaatsvinden in een stad of dorp, waarbij deelnemers op zoek gaan naar aanwijzingen en opdrachten uitvoeren om een bepaald doel te bereiken.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Kroegentocht
"Super gezellig, veel gelachen, Danny begeleide ons zaterdag 4 juni , deed het heeeeel goed. Ga zo door Danny, en succes met je studie. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes