• Meer dan 270 uitjes
  • Uitjes voor elk budget
  • Binnen 24 uur een offerte
  • Klantenbeoordeling 8.7
Stepspeurtocht Strijp-S - VR Experience Stepspeurtocht Strijp-S - VR Experience
Programma
Prijzen
Reviews (0)

14.00 uur - 14.30 uur Ontvangst met consumptie

Je verzamelt met zijn alle bij een gezellig locatie op Strijp-S voor een consumptie, daarna is het tijd voor de stepspeurtocht! 


14.30 uur - 15.30 uur Stepspeurtocht Strijp-S incl. flesje drinken voor onderweg

In het Eindhovense stadsdeel Strijp ligt de wijk Strijp-S. Deze wijk is tevens het voormalig bedrijventerrein van Philips en historisch erfgoed. In deze wijk hebben de monumentale gebouwen van Philips een herbestemming gekregen, waar vooral creatieve ondernemers zich gevestigd hebben. Per step kun je razendsnel overal komen, hierdoor zie je meer van Strijp-S dan lopend. Na de uitleg ga je op eigen gelegenheid in groepjes met de step op pad. Je krijgt van ons een kaart mee met vragen. De mooiste en meest bijzondere plekjes van Strijp-S liggen aan de route. Jullie hebben één uur de tijd voor de speurtocht. Genoeg tijd dus om van al het moois onderweg te genieten.


Zorg voor de goede antwoorden en je wordt beloond met een leuke prijs!

Als alle groepen terug zijn, volgt de prijsuitreiking. Onder genot van een drankje wordt het beste team bekend gemaakt. Voor dit team hebben we een mooie verrassing!


15.30 uur - 16.00 uur Pauze met consumptie

Na deze leuke speurtocht wordt het programma vervolgd met een VR Experience.


16.30 uur - 18.00 uur VR Experience

De VR Experience is dé mogelijkheid om Virtual Reality samen met je vrienden, collega’s of familie te beleven. In het op dit moment grootste VR-center van Europa vind je maar liefst liefst negen VR-rooms uitgerust met de laatste technische snufjes. Je maakt er VR-ervaringen gefocussed op teamwork, competitie én samenwerking. Bijna alle ervaringen kan je samen spelen: dat is wel zo gezellig! Je kunt hier terecht met groepen van 2 tot 75 personen.


Boogschieten, hamburgers bakken of zombies knallen: zodra je de VR-bril opzet wordt je omgeving omgetoverd tot een compleet andere wereld. Of je nu rent, springt of kruipt; het systeem zal al je bewegingen perfect kunnen volgen.


We gaan uit van ongeveer 6 personen per VR-Room. Dat is een half open ruimte van 36 m2 met loungebank, salontafel en VR-brillen waarmee twee personen tegelijk in Virtual Reality kunnen verblijven. Middels een rotatiesysteem komt iedereen aan de beurt en er kan op grote schermen meegekeken worden naar de spelervaringen in VR. Hierdoor ontstaat er een leuke interactie tussen de actieve spelers en de personen op de bank.


De VR-ervaringen zijn gemaakt voor de échte actie-liefhebbers, avonturiers, maar ook de minder geoefende spelers. Nog niet helemaal zeker over wat je wilt beleven? Geen zorgen, de VR-begeleiders kunnen jullie ter plekke adviseren welke VR-ervaringen het beste bij jullie passen.
Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!

Bij dit uitje inbegrepen

  • Ontvangst met een consumptie
  • Flesje drinken voor onderweg
  • Consumptie tussendoor
  • Toegang tot de VR Experience
  • Professionele begeleiding

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape Room
"Het was een toffe uitstap. De puzzels in de Escape room waren heel uitdagend en soms iets te moeilijk, maar dankzij de hints die je kon vragen bleef het wel plezant. Het tofste was dat je ook kon zien hoever de andere leden van de groep waren. Zo bleef de competitiedrang aanwezig gedurende het volledige uur."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke