Escape City | Do It Yourself Escape City | Do It Yourself
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

Escaperoom, outdoor style…

Case

Paniek en verwarring in de stad omdat dokter Crypto meerdere mensen heeft gegijzeld en opgesloten in hermetisch afgesloten kamers. Negen gijzelaars – negen te kraken rooms… Hij vraagt een flinke bak met losgeld voor elke gijzelaar, dat betaald moet worden voordat de klok op nul staat!


Escape Game

Aan jullie de taak om alle gijzelaars te bevrijden. De stad heeft jullie genoeg geld gegeven om de gijzelaars vrij te kopen, maar als jullie ze op een andere manier kunnen bevrijden, mogen jullie zelf het uitgespaarde geld houden. Kassa!


Kraak de codes

In de stad zijn diverse aanwijzingen verstopt, die jullie kunnen helpen bij het ontrafelen van de codes die de kamers kunnen openen. In actie, voordat het te laat is. Hebben jullie genoeg codekrakers en ‘brains’ in huis tijdens deze zenuwslopende city game…


Teams

Er zijn twee mogelijkheden:

  • Één team: jullie spelen de Escape Game in een gezamenlijk team en proberen door slim te spelen alle codes zo snel mogelijk te kraken en de gijzelaars te bevrijden.
  • Meerdere teams tegen elkaar en natuurlijk geldt: hoe meer teams, hoe meer spanning en competitie… Na afloop ontvangen jullie de uitslag en wordt bekend gemaakt welk team de zenuwen het beste onder bedwang had.

Een eersteklas breinbreker die van elk uitje een avontuur maakt!

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
per persoon
per pers.
€ 12,40
€ 15,00
6
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Uitgebreid spelpakket met uitleg
  • Spelcode om het spel te starten
  • Op elk tijdstip van de dag te starten

Bijzonderheden

  • Ook in het Engels mogelijk
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room
"Hele prettige ontvangst; Na een korte uitleg de escape room in gegaan. In een mooie opgezette Escape room leuke, uitdagende spellen gespeeld om te ontsnappen. Helaas niet gelukt binnen de tijd, maar dat maakt de enthousiasme rondom de escape room niet minder."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes