Dagje uit Eindhoven

Een dagje uit Eindhoven maak je compleet met een paar leuke activiteiten in de stad. Doe-Eindhoven zorgt al voor kleine groepen vanaf 3 personen een superleuk dagje Eindhoven! Met onze activiteiten maak je op een leuke manier kennis met de stad. Dit doe je bijvoorbeeld met een spannende speurtocht of met sportieve activiteiten in de stad. Je mag helemaal zelf bepalen hoe je dag eruit komt te zien en Doe-Eindhoven begeleidt jou hierbij.


Met ruim 50 verschillende activiteiten in Eindhoven kun je eenvoudig zelf een dagje uit Eindhoven samenstellen. Bij slecht weer hebben we zelfs diverse binnenactiviteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Escape room? Hierbij draait het altijd om samenwerken in teamverband. Lukt het jou om op tijd te ontsnappen?


Na een geslaagd spel kun je lekker dineren in de stad. Doe-Eindhoven regelt dit voor je van A tot Z. Maar ook een stepspeurtocht door Eindhoven is een aanrader. Zoals je ziet: echt alles is mogelijk voor een dag Eindhoven.


Dagje uit in Eindhoven

Zoek je een dagje uit Eindhoven voor een team? Dan helpt Doe-Eindhoven je om er een geslaagde dag van te maken. We organiseren namelijk verschillende teambuilding activiteiten in de stad. Wil je bijvoorbeeld naar een Escape room, maar wel wat van de stad te zien krijgen? 


Dan tippen wij Escape the City. Tijdens deze activiteit hoef je namelijk niet te ontsnappen uit een ruimte, maar is de complete stad je speelterrein. Terwijl je mysteries probeert op te lossen, krijg je meteen een groot mooi stuk van Eindhoven te zien. Ideaal dus voor een Eindhoven dagje uit!

Escape room Eindhoven

Wil je gewoon een gezellige dag weg met het gezin in Eindhoven? Of organiseer je een dagje uit Eindhoven als familiedag met alle neefjes en nichtjes? Ook dan ben je bij Doe-Eindhoven aan het juiste adres. Ontdek verschillende leuke activiteiten en zet deze online in je planning. Binnen elk budget bieden we leuke uitjes waarmee je een dagvullend programma voor de familie kan maken. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van Ganzenbord in Eindhoven en De Grote Spelshow en sluit af met een heerlijk driegangendiner.

Ontdek Eindhoven in 1 dag

Met onze activiteiten voor een dagje uit Eindhoven ontdek je Eindhoven gemakkelijk in 1 dag. Boek bijvoorbeeld de Stepspeurtocht in Eindhoven. Jullie vertrekken op de step en krijgen een kaart mee met vragen. Beantwoorden deze juist, dan worden jullie beloond met een prachtige route. Maar ook met solex rijden, een fietsspeurtocht of tandemspeurtocht ontdekken jullie op een leuke manier Eindhoven in 1 dag.


Enthousiast geworden over onze activiteiten voor een dagje Eindhoven? Neem dan snel contact met ons op en stel een programma voor jouw leuke dagje uit Eindhoven samen!

Team Challenge Eindhoven
Wie is de ...? in Eindhoven

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
The Phone
"We hebben een heel gezellige en leuke dag gehad, leuke opdrachten, misschien iets te weinig tijd in een stad die je niet kent."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes