Leuke dingen te doen in Eindhoven

Er zijn altijd leuke dingen te doen in Eindhoven! Wij zijn de fijnste organisatie voor leuke dingen doen in Eindhoven en het samenstellen van jouw dagje uit in de stad. We organiseren verschillende leuke activiteiten voor jong en oud om te doen in Eindhoven. Je kunt bij ons zelf je dag samenstellen waarbij je de keuze hebt uit ruim 50 verschillende activiteiten. Je groep hoeft hier niet per se groot voor te zijn. We hebben allerlei uitjes met professionele begeleiding die al beschikbaar zijn voor groepen vanaf 3 personen!


Er zijn altijd leuke dingen te doen in Eindhoven! Wij zijn de fijnste organisatie voor leuke dingen doen in Eindhoven en het samenstellen van jouw dagje uit in de stad. We organiseren verschillende leuke activiteiten voor jong en oud om te doen in Eindhoven. Je kunt bij ons zelf je dag samenstellen waarbij je de keuze hebt uit ruim 50 verschillende activiteiten. Je groep hoeft hier niet per se groot voor te zijn. We hebben allerlei uitjes met professionele begeleiding die al beschikbaar zijn voor groepen vanaf 3 personen!

Leuke dingen doen in en rondom Eindhoven: een aantal tips

Wil je leuke dingen doen in Eindhoven en omgeving? Dan heb je bij Doe-Eindhoven de keuze uit meer dan 50 verschillende activiteiten. Kies een paar activiteiten uit, mix deze en stel zo je ideale dag in Eindhoven samen. Doe-Eindhoven is gespecialiseerd in leuke dingen om te doen in Eindhoven. We weten precies de juiste snaar binnen je groep te raken. Zo weet je zeker dat iedereen straks terugkijkt op een geslaagde dag in de stad. En hierbij ben je ook nog eens verzekerd van professionele begeleiding tijdens het uitje, hoe groot of klein de groep ook is.


De organisator kijkt welke leuke dingen te doen in Eindhoven er zijn en organiseert alles, maar hij of zij kan dan meestal niet echt genieten van de activiteiten. Jammer, want iedereen verdient een leuk uitje Eindhoven. Gelukkig kun je bij Doe-Eindhoven leuke dingen doen in Eindhoven, zonder dat je de complete organisatie hoeft te verzorgen. Wij nemen deze namelijk volledig uit handen met professionele begeleiding. Zo geniet je als organisator ook van een fantastische dag en hoef je na het boeken niet om te kijken naar de organisatie.

Leuke bedrijfsuitjes Eindhoven voor al het personeel

Maar wat voor leuke dingen te doen in Eindhoven zijn er dan? Genoeg! Zoek je bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, dan zijn onder andere de Escape City in Eindhoven en De Grote Spelshow echte aanraders. Of kies meteen voor een combi-arrangement zoals Step-kroegentocht - Diner - De Grote Spelshow. Waar je ook naar op zoek bent, voor elk bedrijfsuitje zijn er wel leuke dingen om te doen Eindhoven.


Ook het Moorddiner is een aanrader in ons aanbod leuke dingen te doen in Eindhoven voor een bedrijfsuitje. Dit is namelijk een spannend rollenspel en iedereen is verdachte. Elke collega krijgt een rol toegewezen en ontvangt hiervoor bijpassende attributen. Jullie zullen de scènes vol overtuiging moeten spelen om je plek in het spel te behouden. Wie oh wie ontmaskert als eerste de moordenaar, ontdekt de moordlocatie en komt erachter welk moordwapen is gebruikt? Overigens kunnen jullie het Moorddiner ook los spelen van het diner. Dan gaan jullie eerst rustig eten en spelen jullie daarna het moordspel.

Citygame Eindhoven
Quiz Eindhoven

Leuke familie uitjes Eindhoven voor een fantastische familiedag

Ook als familie uitje zijn er leuke dingen te doen in Eindhoven. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van het arrangement Solex rijden - Ranking your Stars! Dinner Game? Hierbij verkennen jullie Eindhoven eerst per solex en spelen daarna tijdens een heerlijk driegangendiner het bekende televisiespel Ranking The Stars. Zijn jullie echte quizfanaten? Dan is Ik hou van Holland een absolute aanrader als je leuke dingen om te doen in Eindhoven zoekt.


Kijk voor een familie uitje Eindhoven ook eens naar de mogelijkheden voor Party & Co in Eindhoven. Dit is de moderne versie van Party & Co en de binnenstad van Eindhoven is het speelbord. Ideaal voor een interessante en hilarische familiedag!


Jullie verdelen je in teams en gewapend met een smartphone en plattegrond vertrekken jullie naar de binnenstad van Eindhoven. Op verschillende locaties moeten jullie opdrachten uitvoeren waarmee jullie partypunten kunnen verdienen. De categorieën zijn onder andere:

  • City & Co: vragen over Eindhoven
  • Quiz & Co: algemene vragen
  • Uitbeeld & Co: beeld een situatie uit en maak er een foto van
  • Crazy & Co: hilarische opdrachten die ook fotografisch moeten worden vastgelegd
Vrijgezellenfeest Eindhoven
Hunted Citygame Eindhoven

Leuke vrijgezellenfeest uitjes Eindhoven: stel zelf je dag samen

Is het aan jou de taak om een vrijgezellenfeest te organiseren? Ook dan zijn er genoeg leuke dingen te doen Eindhoven. Je kan helemaal zelf de dag samenstellen binnen het bepaalde budget.


Houdt de vrijgezel wel van wat spanning en sensatie? Dan is de Hunted Citygame ideaal. Tijdens dit spel verdeelt jullie groep zich in tweeën: de criminelen en de premiejagers. Als premiejager jaag je op de criminelen, die op hun beurt weer uit de handen van de premiejagers moeten blijven. De Hunted Citygame is bovendien zeer interactief. Jullie hebben allemaal een mobiele telefoon nodig omdat jullie “kluizen moeten kraken” in de binnenstad met behulp van een speciale app. Tactisch en slim spelen is een must, als premiejager krijg je namelijk maar één keer per 5 minuten de locatie van de criminelen te zien. Gegarandeerd dat de bruid of bruidegom in spe geniet van dit zinderende spel.

Onze favoriete dingen te doen in Eindhoven: een aantal tips

Er zijn dus ontzettend veel leuke dingen te doen in Eindhoven! Als je ons vraagt wat onze favorieten zijn, dan kunnen we eigenlijk niet kiezen. We vinden vooral het feit dat je met meerdere activiteiten een complete leuke dag in Eindhoven kunt samenstellen het allerleukste.


Maar als je ons dan écht om tips vraagt…bekijk dan eens een van onze kant-en-klare arrangementen. Andere tips voor arrangementen voor leuke dingen te doen in Eindhoven zijn onder andere Wandelspeurtocht - Minute to Win it! Dinner GameStadswandeling met professionele gids - Team Challenge en Drankje - Appelgebak - Escape room.


Enthousiast geworden? Kies dan de leuke dingen te doen in Eindhoven die het beste past bij het uitje dat jij moet organiseren. Stel via de website je eigen dag in Eindhoven samen en vraag meteen een offerte aan voor de activiteiten waar jij je oog op hebt laten vallen. Binnen 24 uur ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. De meeste activiteiten hebben wij in eigen beheer, dus je zal merken dat wij ontzettend flexibel zijn.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room
"Het was een erg leuke dag en de mensen hebben zich super vermaakt."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes