Personeelsuitje Eindhoven

Personeelsuitje Eindhoven

Stel: je wilt een leuk personeelsuitje Eindhoven of in de omgeving organiseren. Wat ga je dan doen? Het liefst ga je voor een activiteit waaraan iedereen kan deelnemen én die iedereen leuk vindt. Want het mooiste is natuurlijk als iedereen een geweldige dag beleeft. Gelukkig biedt Doe-Eindhoven uitkomst. Wij bieden meer dan 50 activiteiten voor een personeelsuitje Eindhoven of een personeelsuitje omgeving Eindhoven. Bovendien hebben wij alle activiteiten in eigen beheer, zodat wij erg flexibel zijn.

Personeelsuitje organiseren Eindhoven

Bekijk je ons aanbod van activiteiten voor een personeelsuitje Eindhoven, dan kom je al snel tot de conclusie: de mogelijkheden zijn eindeloos! Om de keuze voor een personeelsuitje wat makkelijker te maken, hebben we verschillende filters ingesteld. Zo kies je op welk dagdeel je de activiteit wilt gaan doen, uit hoeveel personen het gezelschap bestaat en het soort activiteit dat je wilt gaan doen. Welke activiteit je ook kiest, één ding is zeker: over jullie personeelsuitje omgeving Eindhoven zal nog lang worden nagepraat.

Personeelsuitje Eindhoven tips

Ga je een uniek personeelsuitje Eindhoven organiseren, dan komt hier natuurlijk best wat werk bij kijken. Natuurlijk nemen wij graag een aantal taken uit handen, maar houd er wel rekening mee dat de volgende informatie voor zowel jou als ons van belang is:

  • Wie wil je uitnodigen? Is het alleen personeel of gaan er ook kinderen en partners mee?
  • Wat is het budget? Voor jezelf is het handig om een budget per persoon samen te stellen. Voor ons is het fijn om te weten wat het totale budget is, zodat wij hier een passend voorstel voor kunnen doen.
  • Activiteiten. Naar wat voor soort activiteiten ben je op zoek?
  • Vervoer. Kunnen jullie lopend naar de activiteiten of moeten er auto’s geregeld worden?
  • Uitnodiging. Verstuur de uitnodigingen op tijd en zorg dat iedereen weet waar hij en hoe laat hij of zij aanwezig moet zijn.
  • Reminder. Stuur één dag van tevoren nog een keer naar alle deelnemers de benodigde informatie.
  • De dag zelf. Wees op tijd aanwezig en zorg ervoor dat jij of iemand anders leuke foto’s en filmpjes maakt. 
  • Evaluatie. Houd na jullie feestelijk bedrijfsuitje Eindhoven een enquête onder de deelnemers en laat de resultaten aan je leidinggevende zien. Zo weten jullie wat er een succes was en wat er eventueel anders kan.

Personeelsuitje Eindhoven activiteiten combineren

Wil je je personeelsuitje Eindhoven helemaal tot een succes maken, combineer dan verschillende activiteiten met elkaar. Kies bijvoorbeeld voor een activiteit zoals Ganzenbord in Eindhoven of Team Challenge City Game die je afsluit met een smakelijk diner of gezellige borrel. Met de vele arrangementen vind je ongetwijfeld een personeelsuitje omgeving Eindhoven die bij jullie bedrijf past. 

The Great Company Battle Eindhoven
Quiz Eindhoven
Team Challenge Eindhoven

Onze favoriete personeelsuitjes Eindhoven

Een personeelsuitje Eindhoven organiseren is een van onze specialiteiten. Daarom zitten er ook veel favorieten tussen de de mogelijkheden voor een personeelsuitje omgeving Eindhoven. Zo is de Sherlock City Game een echte topper. 


Maar ook solex rijden, een wandelspeurtocht of - als iedereen wel houdt van een drankje - step-kroegentocht zijn aanraders voor een personeelsuitje Eindhoven. Daarnaast zijn de verschillende quizzen en spellen zoals de Pubquiz en Ik hou van Holland echt een van onze favorieten in het enorme aanbod van activiteiten.


Heb je hulp nodig met het samenstellen van jullie personeelsuitje? Of wil je meer weten over een van onze activiteiten? Neem contact op via 040 231 90 52.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Party & Co in Eindhoven
"Super toffe ervaring! Ondanks de regen waren we heel fanatiek en hebben we de meest gekke en creatieve dingen bedacht om de meeste punten te kunnen scoren. Zeer aan te raden om het spel in teams te spelen, zodat het een echte strijd wordt! "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes