Moordspel in Eindhoven Moordspel in Eindhoven
Programma
Prijzen
Reviews (2)
Veelgestelde vragen

Moordspel Eindhoven

Persbericht

Eindhoven – HEADLINES - ER IS ALWEER EEN MOORD GEPLEEGD IN EINDHOVEN!

De politie spreekt van een misdrijf en gaat ervan uit dat de dader nog in de buurt is. Iedereen die in de buurt van het plaats delict is, wordt gezien als verdachte en mag onder geen beding het gebouw verlaten….


Zoek jij een leuk en interactief spel om te doen met je team, vrienden of collega’s? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor ons moordspel Eindhoven.


Het moordspel Eindhoven is een zinderend rollenspel, waarin iedereen verdachte is. Niemand mag het plaats delict verlaten totdat de moord is opgelost. De spanning is dus om te snijden! Elke deelnemer krijgt een rol toebedeeld met bijpassende attributen en het juiste script waarin alle benodigde informatie over zijn of haar rol staat vermeld. Aan jou de taak om de geheimzinnige moordenaar te ontmaskeren. Of zit jij juist te zweten omdat je een van de verdachten bent?


Speel de scenes vol overtuiging en leer je collega’s, vrienden of familie op een ludieke manier kennen tijdens dit unieke moordspel Eindhoven. Wie gaat het misdrijf oplossen? 


Het leukste moordspel van Eindhoven

Je kunt het moordspel Eindhoven los bij ons boeken, maar ook is dit spel mogelijk in combinatie met onze andere activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke dag waarin jullie zowel het moordspel Eindhoven spelen als genieten van een heerlijk driegangendiner?


Ook vind je bij DoeEindhoven een aantal kant-en-klare arrangementen die je kunt boeken, waar het moordspel Eindhoven bij is inbegrepen. Kies bijvoorbeeld voor het arrangement Wandelspeurtocht - Diner - Moordspel. Tijdens de wandelspeurtocht gaan jullie in kleine groepjes op pad en krijgen jullie een kaart mee voor onderweg. Door onderweg de juiste vragen te beantwoorden, komen jullie langs de mooiste plekjes in Eindhoven. Na de speurtocht is het tijd voor het driegangendiner en ‘s avonds vindt het fantastische moordspel Eindhoven plaats.


Een andere aanrader voor een arrangement is Steppen - Borrelen - Moordspel. Eerst verkennen jullie in verschillende groepen per step het prachtige centrum van Eindhoven. Daarna komen jullie bij met een lekkere borrel tijdens het borreluurtje. ‘s Avonds is het dan tijd voor het moordspel Eindhoven.


Wil je ook het moordspel Eindhoven spelen, los of in combinatie met een arrangement? Neem dan contact met ons op en we voorzien je binnen 24 uur van een offerte op maat.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 25,62
€ 31,00
12
20 - 29 personen
20 - 29 pers.
€ 23,97
€ 29,00
12
30 - 49 personen
30 - 49 pers.
€ 22,31
€ 27,00
12
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 21,49
€ 26,00
12
Gemiddelde beoordeling
9.0
2 reviews
Uitje: 10.0
Service: 10.0
Horeca: 9.0
Locatie: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Personeel: 10.0
beoordeelt dit uitje met een:
8.7
Bedrijf / gezelschap: Vrijgezellen feestje 12 personen
Datum: 23-06-2022
Locatie: Eindhoven
Super leuke avond gehad! Het vinden van een locatie was last minute erg lastig maar is gelukkig toch gelukt! :) Personeel erg professioneel en vriendelijk! Wij zijn erg tevreden en boeken graag meer acivitetien via DoeNederland !
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.3
Bedrijf / gezelschap: Vrijgezellenfeest
Datum: 15-08-2020
Locatie: Eindhoven
Goed georganiseerd, alles verloopt goed. Leuke en behulvolle dames van Doe!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Professionele begeleiding
  • Verschillende scripts
  • Bijpassende attributen


Bijzonderheden

  • Het moordspel is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room
"We hebben een geweldig uitje beleefd. Wat een schrik-momenten zitten in deze escape room. Al onze zintuigen zijn gestimuleerd. Erg leuk nieuw uitje!! Aanrader"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes